Välkommen 2018!

God fortsättning till er alla!

2017 har varit ett fantastiskt år för Yogazone.Så många som hittat in till oss i värmen på innergården. Vi har under året som gått fått sätta in fler kurser och dropin för att alla ska få plats och så tänker vi naturligtvis fortsätta under 2018.

För att göra detta möjligt har vi en hel del nyheter bland både klasser,kort och betalningsalternativ.

 

Q & A

Innan du läser vidare vill vi bara säga att:) Du kan använda din friskvårdspeng på Yoga. Hur bra är inte det! Du får ett skrivet kvitto hos oss som du lämnar till din arbetsgivare.

1.Vilket kort ska jag välja?

Årskort 599:-/månad AG.Helt klart värt att investera i om du yogar regelbundet minst 2/ggr/vecka

. Du binder dig i 12 månader efter bindningsperioden är du fri att avsluta kortet när du vill.

Månadskort 999:-

På detta kort yogar du obegränsat under en månad-tex 2:a februari till 2:a mars

10-kort 1600:- giltigt 6 månader från första klippet.

200:/klass Om du spontant besöker oss kan detta vara ett alternativ.

Passar dig som inte kan/vill gå en kurs utan droppar in. Toppen för dig som går kurs men vill yoga mer utöver det,vilket är vanligt när man känner de positiva effekter som kommer av yogan.

Betalning:

Årskort,detta dras via Ag i slutet av varje månad

Månadskort,betalas med swish eller kontant på plats

10-kort betalas med swish eller kontant vid första yogatillfället.

 

 

Kan jag bara droppa in när som och behöver jag boka mig?

Självklart kan du det! Vi har ett generöst utbud av dropinklasser varje vecka som du kan välja mellan(schema finna att hämta i studion) Här behövs det inga förkunskaper utan du lär dig i din takt . Detta gäller både den fysiska ashtanga yogan samt den meditativa yinyogan. Du kan droppa in men vill du ha en säker plats råder vi dig att boka in dig på hemsidan.

 

4.Känner att jag är för otränad och stel för att yoga,kan jag komma ändå?

 

Oooo ja! Det fina med yogan är att vi ska möta oss själva där vi är. Alltså inte jämföra med någon annan eller ha en massa prestige inom oss.Du kommer snabbt känna att du blir rörligare,starkare och gladare.

 

  1. Min man vill börja yoga men törs inte…..?

 

Detta är av någon anledning mycket vanligt i väst och jag har inget bra svar på varför det är så. Erfarenheten säger dock att det inte var så “farligt2 som de trodde och att de gärna kommer tillbaka.Hoppas och tror att vi kommer ha mer mixade klasser i framtiden.

6.Vad ska jag ha på mig?

Kroppsnära tunna kläder i mjukt material tex tights/shorts och  linne/t-shirt.

 

7.Vilken yoga ska jag välja?

Ashtanga yoga- är den mest fysiska yogan. Vi synkroniserar rörelse/asana med andning/pranayama i en specifik ordning.Oavsett tidigare yoga erfarenhet kan du komma på dessa klasser.Viktigt att inte skynda fram utan lyssna på läraren om du får modifierade alternativ.En yoga som gör din kropp starkare och mer uthållig.

 

Yinyoga-en mjuk meditativ form av yoga där vi stannar i positionerna under en längre tid. Fokus är att lätta spänningar i bindväven vilket i sin tur ger rörligare leder och ligament.Passar alla men vi har sett att många hårt tränande samt de som har stillasittande arbete väljer denna yogaform. Båda grupperna har lagrat mycket spänning men av olika anledningar.

 

Medicinsk yoga-

En läkande yoga som passar fantastiskt fint till dig som är eller har varit utbränd på något sätt.,Har rygg/höft (led) problem eller värk.Mycket fokus på olika andningstekniker och skonsamma fina rörelser.

 

Barn/ungdomsyoga

Barn och ungdomar har tyvärr lika mycket stress och inaktivitet som många vuxna. Här leker vi fram de olika övningarna/asanas och lägger stor vikt på glädje och icke prestige. Klasserna avslutas alltid med meditation.

 

 

Vi ser fram emot att få möta er på mattan!

 

Namaste

 

 

 

0 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.