Åk med oss till ön Losinj i Kroatien 17-24/9-19

En vecka i hälsans tecken!

Yoga,god mat,sol & bad !

BOKNING:www.travea.se/yogazone

Häng med Yogazone till Losinj, en ö i Kroatien som förutom sol och bad erbjuder vacker natur, kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till små pittoreska hamnbyar. Den vackra miljön gör helt enkelt Losinj till en fantastisk plats för träning och sköna upplevelser.

Om Åsa
Åsa har över 25 års erfarenhet inom hälsobranschen och har under de senaste 10 åren regelbundet praktiserat och undervisat ashtanga yoga. Sedan 2015 undervisar hon även yinyoga.
Åsa är ägare och grundare till Yogazone i Karlstad.

Ett par ggr per år reser hon till diverse länder för att vidareutbilda sig bla Indien Mysore-Saraswati, Portugal-Love ashtanga yoga, Lea och Tarek, Finland-Petri Räisanen, Oslo-Puro Yoga.
Utbildningar:1-årig fördjupning i ashtanga yoga-Alexander Medin, Oslo Yinyoga modul 1-2 Ulrica Norberg, Oslo och New York.

Vad är betyder yogan för mig?
En oas där jag tar mig tid att landa i nuet och att leva livet fullt ut, utan ego och prestige.
Jag kommer alltid att vara en nyfiken elev på samma gång som jag brinner för att undervisa andra,föra traditionen vidare.

07.00-08.15 Ashtanga yoga
8.30-10.00 Frukost
10.00-17.00 Egen tid
17.00-18.30 yinyoga/pranayama/filosofi
19.30 Middag

Vi bor på det 4-stjärniga SPA-hotellet Aurora där rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis wifi ingår.

Hotellet har ett fantastiskt läge precis vid havet där det finns både klippor och kiselstensstränder. Hotellet har både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och till centrum med ytterligare restaurangutbud promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog.

Destination/resmål: Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser: max 25 st
Boende: del i dubbelrum på parksida.
Resdagar: 17 – 24 september, tisdag till tisdag.
Avreseort: Karlstad
Ankomstort: Rijeka (total restid Karlstad-Losinj ca 5 timmar)
Pris: 11 990 kr/person. I priset ingår Flyg t/r Karlstad – Rijeka, transfer med buss och färja t/r till ön Losinj, del i dubbelrum, halvpension (frukost och middag) samt yogapaket. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Enkelrumstillägg: 2500 kr

0 kommentarer